L'equip

Majo Siscar – Directora de l'Humans Fest

Coneix més sobre Majo

Periodista amb 15 anys d'experiència a Europa i l'Amèrica Llatina. Ha cobert la violència a Centreamèrica, les víctimes de la guerra contra el narco a Mèxic, la migració cap als EUA o el procés de pau a Colòmbia, des d'una perspectiva interseccional. Ha escrit per a mitjans com The New York Times ÉS, Newsweek, Mèxic, El País, eldiario.es, 5W, la revista El Temps o Animal Polític. També ha estat reportera de ràdio i tv. Va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, té un màster en Estudis Llatinoamericans per la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic i un postgrau en Drets Humans per la Universitat Iberoamericana.

El seu treball ha rebut premis com el Memorial Joan Gomis 2019 al periodisme solidari pel multimèdia #SexSymbols sobre dones líders a Bolívia, Indonèsia i República Democràtica del Congo, el Premi Manuel Alcántara de Periodisme Jove 2017 –que atorga la Universitat de Màlaga i el Diari – per un reportatge sobre el procés de pau a Colòmbia, publicat a 5W o el Premi Europeu a l'Excel·lència Periodística en Drets Sexuals i Reproductius 2011 –que atorga la UE– per un reportatge sobre dones empresonades per avortar, publicat a Periodisme Humà.

Durant tres anys ha estat la responsable de comunicació del festival CineMigrante, a Barcelona. Ara treballa de guionista al programa Lo de Évole, a La Sexta. També va treballar de redactora a Terres de Cinema d'À Punt, premiada com a Millor Sèrie documental als Premis Berlanga 2021.

Va ser guionista del documental 'Em cridaràs?', de Laura Herrero Garvín, Mèxic 2018. El 2019 va publicar el llibre Tremendas, luchadoras latinoamericanas (Pruna Llibres i Barlin).

Cristina Vivó – Coordinadora de producció

Coneix més sobre Cristina

Periodista i llicenciada en Comunicació Audiovisual. Responsable de la secció oficial de documentals al departament de premsa del Festival de Màlaga des del 2016, va crear i va dirigir la secció de continguts digitals al Festival de Cinema de Fuengirola el 2017.

Al camp de la producció ha estat al capdavant de diferents projectes cinematogràfics i televisius entre els quals es troben 'Mala Memòria' (Vito Palanques, 2008), 'Últim Capvespre' (Sara Castelló, 2011), 'Almost Ghosts' (Ana Ramón Rubio, 2019), 'L'abisme dels déus' (Ricardo Yebra, 2020), 'La meva família a la motxilla' (TVE, 2020 2021), 'Terres de Cinema' (À Punt TV, 2021) o 'Bull Run' (Ana Ramón Rubio, 2021, en fase de postproducció).

En ficció, ha desenvolupat la seva tasca professional com a directora de producció de nombrosos projectes, premiats a nivell nacional i internacional, i com a directora d'art. Alguns dels seus treballs realitzats:

"Tots volíem matar el president" d'Ana Ramón Rubio (Direcció d'Art). Websèrie

Mala Memòria de Vito Palanques (Producció). Curtmetratge

“Últim Capvespre” de Sara Castelló (Producció). Curtmetratge

El Camerino d'Ana Ramón Rubio (Direcció d'Art). Curtmetratge

La seva vinculació i interès pels formats digitals el porta a crear la secció de Webseries del Festival Internacional de Cinema de Fuengirola (Màlaga),

Pilar Almenar – Coordinadora dincidència

Coneix més sobre Pilar

Pilar Almenar és Llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat de València i Màster en Periodisme per la Universitat Autònoma de Madrid i El País. Actualment treballa com a periodista freelance, formadora i gestora de projectes. Interessada en el reporterisme i el periodisme social, ha treballat per a nombrosos mitjans de comunicació a ràdio, digital, premsa i televisió (El País, La Marea, El Salt, Públic, Jornada, Vice i À Punt Mèdia). Des del 2019 col·labora amb el programa matinal de la ràdio d'À Punt (Les Notícies del Matí) com a responsable de la secció #GentQueSuma, sobre projectes amb impacte social. 

Va ser responsable de comunicació de PhotOn Festival (Festival Internacional de fotoperiodisme amb seu a València) durant quatre anys, responsable de comunicació durant tres edicions de “Obert Valencia”, obertura de la temporada de l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana ( LaVac) i ha liderat campanyes com Click Al Mercat (Concurs de fotografia als mercats municipals de València, Ajuntament de València), entre d'altres.

Com a professional de la comunicació ha treballat per a associacions com Jarit (projecte Guia Gastronòmica de la València Migrante); ha treballat per a Jovesolides (projecte La Finestreta Indiscreta), per a l'associació Por Ti Mujer, Intermón Oxfam i la Coordinadora Valenciana d'ONGDs (campanya Pobresa Zero 2020 i 2021) entre d'altres. 

Amb àmplia experiència en projectes amb impacte social, des de 2017 dirigeix el Projecte Impreses, revista editada per dones recluses a la presó de Picassent (València). El 2019, va rebre el Premi Africanitat al periodisme social per la Federació Unió Africana Espanya i, juntament amb Impreses, la Menció Especial del Jurat en la categoria Comunicació als I Premis Cooperació de la Coordinadora Valenciana d'ONGDs.

Laura Bellver – Responsable de comunicació

Coneix més sobre Laura

Llicenciada en periodisme per la Universitat de València. He realitzat el Màster d'Innovació en Periodisme de la Universitat Miguel Hernández d'Alacant, el projecte final del qual va ser IGUAL: iniciativa per fomentar la perspectiva de gènere entre els mitjans de comunicació tant en estructura com en continguts. També he completat el Màster en Gènere i Polítiques d'Igualtat de CCOO i el Màster en Màrqueting Digital i Comerç Online de l'EAE Business School. 

He treballat durant gairebé deu anys a agències de comunicació, on he estat responsable de xarxes socials, assumint planificació de continguts i accions, campanyes de SEO i SEM, així com gestió de perfils en múltiples plataformes. A més, aquí també he exercit funcions de gabinet de premsa: redacció de notes i continguts per a offline i en línia, coordinació de publicacions corporatives, relació amb mitjans de comunicació, organització i cobertura d'esdeveniments…

D'altra banda, he col·laborat des del 2014 amb l'ONG AIDA, en què no només he estat voluntària de la seva xarxa de llibreries solidàries, sinó que també he ajudat en la comunicació de la mateixa, en la relació amb mitjans de comunicació i en les sinergies amb altres entitats.

Al febrer de 2020 vaig decidir començar a treballar com freelance, aportant la meva experiència a diferents projectes, tant propis com de tercers. Per exemple, he estat responsable de continguts digitals i didàctics del programa de divulgació literària “Una habitació pròpia” d'À Punt (ràdio-televisió públiques valencianes); he elaborat les guies didàctiques per a pel·lícules com “La mort de Guillem Agulló” o “La innocència”; he col·laborat en la comunicació del docuweb Orgull d'horta; he gestionat les xarxes socials de la pel·lícula “Mediterrani”; m'he encarregat de la comunicació a la consultora de gènere Equality Momentum, a l'associació Adonar per a la transformació social des de la cultura i de la campanya anual Pobresa Zero de la Coordinadora Valenciana d'ONGDs (2020 i 2021).

Ara mateix, entre les tasques que tinc entre mans destacaria que sóc la responsable de comunicació (xarxes socials, notes de premsa, contingut web, relació amb mitjans etc.) del projecte europeu Women's Legacy, del sindicat CNT València i del Col·legi Oficial de Treball Social de València.

Més informació a LinkedIn

Deborah Micheletti – Responsable d'hospitalitat i protocol

Coneix més sobre Deborah

Després de graduar-se en Drets Humans a Londres i treballar en diverses ONGs a Campanyes amb Públic Objectiu, el 2009 es va incorporar a la productora Els Somnis de la Formiga Roja ('Viure de Peu', 'L'Efecte K'), on ha estat Cap de Relacions Internacionals ocupant-se de promoció, difusió i festivals. Des del 2014 s'ocupa de la distribució i l'àrea festivals de Tarannà Films. És Co-Directora de la Biennal Internacional Dona i Cinema – Dona i Cinema – Woman and Film i promotora del Programa Atenea dirigit a joves estudiants de cinema. Ha estat Coordinadora de Producció del Festival Internacional de Drets Humans de València – HUMANS FEST fins a la desena edició. S'ha incorporat a l'equip de La Cabina – Festival Internacional de Mediometratges de València el 2019 encarregant-se de protocol i convidats.

Rubén Codeseira – Equip de programació

Coneix més sobre Rubén

Periodista cinematogràfic, exerceix actualment la seva tasca als departaments de premsa de festivals de cinema com la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid (SEMINCI), Festival de Màlaga, Eivissacinefest, FescinaB, Festival Internacional de Cinema d'Acció (NIAFFS) i Festival Internacional de Cinema Premis Lorca de Granada, a més de l'Humans Fest – Festival de Cinema i Drets Humans de València, on forma part de l'equip de programació.

També ha realitzat campanyes de comunicació, promoció i premsa de pel·lícules com 'La madriguera' (Kurro González), 'Resort Paraíso' (Enrique García), 'Jo, la meva dona i la meva dona morta' (Santi Amodeo), 'La maleta de Helios' (Javier Angulo i Nacho A. Villar), 'All the Souls…' (Roberto Lozano Bruna), 'Las gentiles' (Santi Amodeo), 'La taca negra' (Enrique García) i “Isósceles” (Ignacio Nacho) .

Entre altres organitzacions, col·labora amb el departament de Comunicació de Spain Film Commission en esdeveniments com Fitur, Iberseries Platino & Industria o Connecta Fiction & Entertainment, i és membre de l'Associació de Periodistes Iberoamericans de Cinema des de la seva creació (www.periodistesdecine.org).

Noelia Abellán – Equip de producció

Coneix més sobre Noelia

És tècnica en Video Disk-Jockey i So, i tècnica superior en Producció d'Audiovisuals i Espectacles. Actualment estudia Comunicació Audiovisual a la Universitat Jaume I. Ha format part de l'equip de producció a les edicions XIII i XIV d'Humans Fest, ia la VI edició del Maniatic Film Festival.

Alicia Iniesta – Estudiant en pràctiques

Coneix més sobre Alícia

Va estudiar periodisme a la Universitat Jaume I (UJI), a Castelló. A dia d'avui realitza pràctiques a l'Humans Fest, un projecte de Fundació per la Justícia, mentre treballa al seu TFG, un mitjà de comunicació sobre salut sexual i reproductiva femenina.