sensibilització

Sensibilitzar és educar, reflexionar i prendre consciència

  • La sensibilització de la societat en matèria de drets humans i justícia és un dels nostres objectius fonamentals.
  • Tenim el compromís de fer arribar a tota la ciutadania el missatge que un món millor és possible, i que el canvi comença per nosaltres.
  • Una societat fonamentada en el respecte a l'altra persona és fonamental per assolir la convivència pacífica, la igualtat i la justícia.
  • Les barreres no existeixen entre països sinó també dins d'una mateixa societat o comunitat.
  • Des de Fundació per la Justícia treballem perquè el sentiment de pertinença no es torni excloent, sinó que generi valors compartits, en què es pugui assentar una societat inclusiva i integradora, formada per l'heterogeneïtat dels seus membres

ELS NOSTRES PRINCIPANS PROJECTES DE SENSIBILITZACIÓ

Els premis als drets humans s'han atorgat 16 vegades. Reconeixen la trajectòria i dedicació de determinades persones o organitzacions en la seva defensa i promoció dels Drets Humans i també els qui hagin assumit la defensa de la Justícia com a valor, aspiració i compromís.

El Humans Fest és la nostra principal activitat de sensibilització i educació per a la ciutadania. Un festival de cinema referent a la ciutat i un dels més prestigiosos d'Espanya, que durant 12 edicions s'ha consolidat com a aparador per a la defensa dels DDHH i la sensibilització a la ciutat.

Amb aquests projectes millorem el coneixement sobre els tres pilars que conformen el govern obert: la transparència, la rendició de comptes i la participació ciutadana. Contribuïm a generar un espai de reflexió i debat sobre experiències i coneixements en aquest àmbit.

OPINIÓ 

Col·laboració estable amb el Llevant en dates assenyalades.

MÀSTER A JUSTÍCIA

Programa de ràdio setmanal amb Manuela Carmena.

PUBLICACIONS

Coneix totes les nostres publicacions pròpies.

NOTÍCIES RELACIONADES

Disfruta de la plataforma de vídeo bajo demanda Humans Media

Gaudeix de la plataforma de vídeo sota demanda Humans Media

Amb la plataforma Humans Media podràs gaudir de diverses produccions que es van emetre al festival, així com algunes de les pel·lícules guanyadores. Tot aquest contingut estarà disponible fins al 16 de juny amb una subscripció única de 5 euros. La secció del...