2020 – Equipo

Majo Siscar Banyuls. Directora de l'Humans Fest

[expand title=»Conoce más sobre Majo»]

Periodista amb 15 anys d'experiència a Europa i l'Amèrica Llatina. Ha cobert la violència a Centreamèrica, les víctimes de la guerra contra el narco a Mèxic, la migració cap als EUA o el procés de pau a Colòmbia, des d'una perspectiva interseccional. Ha escrit per a mitjans com The New York Times ÉS, Newsweek, Mèxic, El País, eldiario.es, 5W, la revista El Temps o Animal Polític. També ha estat reportera de ràdio i tv. Va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, té un màster en Estudis Llatinoamericans per la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic i un postgrau en Drets Humans per la Universitat Iberoamericana.

El seu treball ha rebut premis com el Memorial Joan Gomis 2019 al periodisme solidari pel multimèdia #SexSymbols sobre dones líders a Bolívia, Indonèsia i República Democràtica del Congo, el Premi Manuel Alcántara de Periodisme Jove 2017 –que atorga la Universitat de Màlaga i el Diari – per un reportatge sobre el procés de pau a Colòmbia, publicat a 5W o el Premi Europeu a l'Excel·lència Periodística en Drets Sexuals i Reproductius 2011 –que atorga la UE– per un reportatge sobre dones empresonades per avortar, publicat a Periodisme Humà.

Durant tres anys ha estat la responsable de comunicació del festival CineMigrante, a Barcelona. Ara treballa de guionista al programa Lo de Évole, a La Sexta. També va treballar de redactora a Terres de Cinema d'À Punt, premiada com a Millor Sèrie documental als Premis Berlanga 2021.

Va ser guionista del documental 'Em cridaràs?', de Laura Herrero Garvín, Mèxic 2018. El 2019 va publicar el llibre Tremendas, luchadoras latinoamericanas (Pruna Llibres i Barlin).

[/expand]

Cristina Vivó Lucha. Coordinadora de producció

[expand title=»Conoce más sobre Cristina»]

Periodista i llicenciada en Comunicació Audiovisual. Responsable de la secció oficial de documentals al departament de premsa del Festival de Màlaga des del 2016, va crear i va dirigir la secció de continguts digitals al Festival de Cinema de Fuengirola el 2017.

Al camp de la producció ha estat al capdavant de diferents projectes cinematogràfics i televisius entre els quals es troben 'Mala Memòria' (Vito Palanques, 2008), 'Últim Capvespre' (Sara Castelló, 2011), 'Almost Ghosts' (Ana Ramón Rubio, 2019), 'L'abisme dels déus' (Ricardo Yebra, 2020), 'La meva família a la motxilla' (TVE, 2020 2021), 'Terres de Cinema' (À Punt TV, 2021) o 'Bull Run' (Ana Ramón Rubio, 2021, en fase de postproducció).

En ficció, ha desenvolupat la seva tasca professional com a directora de producció de nombrosos projectes, premiats a nivell nacional i internacional, i com a directora d'art. Alguns dels seus treballs realitzats:

"Tots volíem matar el president" d'Ana Ramón Rubio (Direcció d'Art). Websèrie

Mala Memòria de Vito Palanques (Producció). Curtmetratge

“Últim Capvespre” de Sara Castelló (Producció). Curtmetratge

El Camerino d'Ana Ramón Rubio (Direcció d'Art). Curtmetratge

La seva vinculació i interès pels formats digitals el porta a crear la secció de Webseries del Festival Internacional de Cinema de Fuengirola (Màlaga),

[/expand]

Pilar Almenar. Coordinadora de Incidencia

[expand title=»Conoce más sobre Pilar»]

Pilar Almenar és Llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat de València i Màster en Periodisme per la Universitat Autònoma de Madrid i El País. Actualment treballa com a periodista freelance, formadora i gestora de projectes. Interessada en el reporterisme i el periodisme social, ha treballat per a nombrosos mitjans de comunicació a ràdio, digital, premsa i televisió (El País, La Marea, El Salt, Públic, Jornada, Vice i À Punt Mèdia). Des del 2019 col·labora amb el programa matinal de la ràdio d'À Punt (Les Notícies del Matí) com a responsable de la secció #GentQueSuma, sobre projectes amb impacte social. 

Va ser responsable de comunicació de PhotOn Festival (Festival Internacional de fotoperiodisme amb seu a València) durant quatre anys, responsable de comunicació durant tres edicions de “Obert Valencia”, obertura de la temporada de l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana ( LaVac) i ha liderat campanyes com Click Al Mercat (Concurs de fotografia als mercats municipals de València, Ajuntament de València), entre d'altres.

Como profesional de la comunicación ha trabajado para asociaciones como Jarit (proyecto Guía Gastronómica de la València Migrante); ha trabajado para Jovesolides (proyecto La Ventanilla Indiscreta), para la asociación Por Ti Mujer, Intermón Oxfam y la Coordinadora Valenciana de ONGDs (campaña Pobresa Zero 2020 y 2021) entre otras. Con amplia experiencia en proyectos con impacto social, desde 2017 dirige el Projecte Impreses, revista editada por mujeres reclusas en la prisión de Picassent (València). En 2019, recibió el Premio Africanidad al periodismo social por la Federación Unión Africana España y,  junto a Impresas, la Mención Especial del Jurado en la categoría Comunicación en los I Premios Cooperación de la Coordinadora Valenciana de ONGDs.

[/expand]

Laura Bellver. Responsable de Comunicación

[expand title=»Conoce más sobre Laura»]

Llicenciada en periodisme per la Universitat de València. He realitzat el Màster d'Innovació en Periodisme de la Universitat Miguel Hernández d'Alacant, el projecte final del qual va ser IGUAL: iniciativa per fomentar la perspectiva de gènere entre els mitjans de comunicació tant en estructura com en continguts. També he completat el Màster en Gènere i Polítiques d'Igualtat de CCOO i el Màster en Màrqueting Digital i Comerç Online de l'EAE Business School. 

He treballat durant gairebé deu anys a agències de comunicació, on he estat responsable de xarxes socials, assumint planificació de continguts i accions, campanyes de SEO i SEM, així com gestió de perfils en múltiples plataformes. A més, aquí també he exercit funcions de gabinet de premsa: redacció de notes i continguts per a offline i en línia, coordinació de publicacions corporatives, relació amb mitjans de comunicació, organització i cobertura d'esdeveniments…

D'altra banda, he col·laborat des del 2014 amb l'ONG AIDA, en què no només he estat voluntària de la seva xarxa de llibreries solidàries, sinó que també he ajudat en la comunicació de la mateixa, en la relació amb mitjans de comunicació i en les sinergies amb altres entitats.

Al febrer de 2020 vaig decidir començar a treballar com freelance, aportant la meva experiència a diferents projectes, tant propis com de tercers. Per exemple, he estat responsable de continguts digitals i didàctics del programa de divulgació literària “Una habitació pròpia” d'À Punt (ràdio-televisió públiques valencianes); he elaborat les guies didàctiques per a pel·lícules com “La mort de Guillem Agulló” o “La innocència”; he col·laborat en la comunicació del docuweb Orgull d'horta; he gestionat les xarxes socials de la pel·lícula “Mediterrani”; m'he encarregat de la comunicació a la consultora de gènere Equality Momentum, a l'associació Adonar per a la transformació social des de la cultura i de la campanya anual Pobresa Zero de la Coordinadora Valenciana d'ONGDs (2020 i 2021).

Ara mateix, entre les tasques que tinc entre mans destacaria que sóc la responsable de comunicació (xarxes socials, notes de premsa, contingut web, relació amb mitjans etc.) del projecte europeu Women's Legacy, del sindicat CNT València i del Col·legi Oficial de Treball Social de València.

Més informació a LinkedIn

[/expand]