SANDS OF SILENCE

SOS Cartel_RGB_10-28-2016 web

LA HISTÒRIA

En Sands of Silence (Arenas de Silenci), una recerca de 15 anys per exposar el submón de la tracta i l'explotació sexual des d'Àsia a les Amèriques, acaba portant la periodista Chelo Álvarez-Stehle de tornada a la platja assotada pel vent on la seva infància va acabar i els seus secrets familiars van començar. Documentant la transformació de dones joves a Mèxic i el Nepal de víctimes indefenses a resilients supervivents i activistes apassionades, Chelo escomet un viatge paral·lel cap a la curació personal i la reconciliació familiar. Una història íntima sobre un problema endèmic, Sands of Silence celebra el triomf de l'esperit amb una crida a l'acció per trencar les cadenes de l'explotació sexual a tot el món.

Estats Units, 2016

Directora:

Chelo Álvarez-Stehle

Guió:

Chelo Álvarez-Stehle

Producció:

Chelo Álvarez-Stehle

Producció executiva:

Deirdre Roney

Mark Stehle

Producció associada:

Mabel Valdivieso

Lara Weithorn

Assessoria de producció:

Gabriela Bohm

Klara Grunning-Harris

Iones Hernández

Lorena Manriquez

Edició:

Kate Amend

Jean-Philippe Boucicaut

Marla Ulloa

Maria Zeiss

Música:

Jason Castell

Durada: 86'

País de producció:

Estats Units

 DIRECTORA

SAND_fotografiaDelDirectorHa treballat com a periodista i documentalista durant dues dècades exposant històries d'explotació sexual i tracta. Va néixer i va créixer a Espanya i va treballar al Japó en documentals per a la NHK i com a corresponsal del diari espanyol El Món a Tòquio i després a Los Angeles, quan es va traslladar a Califòrnia el 1995. El 2002, Canal+ Espanya va transformar el seu primer reportatge sobre el trànsit infantil a l'Himàlaia a la pel·lícula documental Nenes de Fulla. Ha produït/realitzat diversos curts documentals, entre els quals: Un conte d'esclavatge modern, i, més recentment, Through the Wall, un curt documental sobre una família dividida per la frontera entre els EUA i Mèxic. Està produint/realitzant un videojoc d'alt impacte social SOS_SLAVES i una sèrie de microdocumentals sobre l'explotació sexual i el trànsit, SOS Interactiveor.

FESTIVALS I PREMIS

  • Primer Premi Biznaga de Plata a la seva estrena mundial a l'abril al Festival de Màlaga
  • Premi del Públic a la Millor Pel·lícula Documental en la seva estrena a l'octubre al Awareness Film Festival de Los Angeles
  • Premis al Millor Documental i Premi del Públic al Malibu International Film Festival.