A partir d'avui fins divendres 27 de novembre es projectaran diversos documentals en sessions matinals per a centres educatius, adreçades a l'alumnat de l'ESO i de Batxillerat. Totes seran de 9.30 a 12.30 i comptaran amb la projecció d'una cinta programada, més un debat posterior en què es treballaran els continguts vistos.

Avui, el taller tindrà lloc al MuVIM i comptarà amb una xerrada-col·loqui posterior dirigida per Llúcia.

MuVIM

D'altra banda, demà al Aula Magna de La Nau tindrà lloc el taller L'exclusió a la pantalla. Prejudicis de prop i de lluny dirigit per Álvaro Yebra. En aquest taller es tractarà l'exclusió social, a partir de la seva representació a diversos dels curtmetratges que competeixen al festival. D'aquesta manera, veurem diferents situacions actuals que succeeixen al món en què les persones són discriminades, per motius com el seu origen, gènere, orientació sexual o classe. Totes les cintes són històries de ficció, i també documentals, que conviden a pensar i debatre sobre els prejudicis i com es comporten els qui els pateixen.

Dimecres 25 hi haurà una projecció, també a La Nau i una xerrada col·loqui posterior amb el Col·lectiu LAMBDA. El dia 26 i 27 de nou al MuVIM es realitzaran dos tallers més amb les seves respectives xerrades.

Una setmana elaborada perquè en cadascuna de les sessions, els estudiants desenvolupin i expressin els seus punts de vista sobre els temes que afecten gran part de la nostra societat.