Amb la plataforma Humans Media podràs gaudir de diverses produccions que es van emetre al festival, així com algunes de les pel·lícules guanyadores. Tot aquest contingut estarà disponible fins al 16 de juny amb una subscripció única de 5 euros.

La secció del festival comprèn 20 pel·lícules: una selecció de les pel·lícules participants a la Secció Oficial de la XV edició d'Humans Fest -cinc llargmetratges i deu curtmetratges-; com també dos documentals més projectats fora de competició com Sin Oxigeno (Ramzi Maqdisi, Palestina, 2020) i els guanyadors de la passada edició com la pel·lícula mexicana Kenya (Gisela Delgadillo, Mèxic, 2022).

De la secció oficial podreu veure La Guàrdia Blanca (Julie Elien, Mèxic, 2023), un documental imprescindible que aborda el saqueig miner i altres megaprojectes que desplacen pagès, premiat al Canadà i que s'ha estrenat per primera vegada a Espanya a l'Humans Fest .

També Between the Rains, (Andrew H. Brown i Moses Thuranira, Kenya, 2023), un coming of age en una comunitat de Kenya afectada per la sequera, premiat a Tribeca Film Festival, a Calgary International Film Festival ia Hot Springs. O Respira, mare (Meri Collazos Solá, Espanya, 2024), que narra la història de la Meri i la seva filla Nina, que pateix un dèficit genètic Alfa1, una raresa genètica que la desprotegeix de qualsevol aire contaminant, per la qual cosa inicia una lluita per l'aire net a Espanya i Europa.

O la pel·lícula valenciana Llavors, (La Collita Comunicació, Perifèries, 2024) així com curts valencians premiats com 13, de Màriam Zelaya, per a majors de 16 anys, o El silenci del cant, de l'alacantí Alan Luna.

Per la seva banda, de manera oberta, gratuïta i sense data de caducitat, Humans Media acull diferents treballs audiovisuals que el festival i la Fundació per la Justícia han generat al llarg de les seves edicions. Aquest és el cas dels curtmetratges que han resultat del taller participatiu amb activistes o al Centre Penitenciari Picassent.

Podeu consultar tota la informació al següent enllaç: http://www.humansmedia.org/